Meteen naar de inhoud

Voorzien van de beste Tools & Plugins

Hieronder vind je een aantal features die je terugvind in elke KickButt Website. Features die er voor zorgen dat je website optimaal en veilig functioneert, waar bezoekers graag terugkomen en waar Google gek op is.

ALLE KickButt Websites zijn Inclusief:

De Beste Gutenberg Blokken

Sinds versie 5 van WordPress maken we gebruik van de super eenvoudige bouwblokken van Gutenberg. Zo maak je in een handomdraai de mooiste pagina’s voor je website. Inclusief voorbeelden en kant en klare layouts om uit te kiezen.

EN: Natuurlijk hebben we de boel nog makkelijker voor je gemaakt met onze vooraf ingestelde blokken, waarmee je in een paar klikken je complete layout kan samenstellen.

RankMath SEO

Rank Math is een Search Engine Optimization plugin voor WordPress. Hiermee is het voor iedereen even makkelijk om een website te optimaliseren voor de zoekmachines. Instellen is makkelijk via een “wizard” te doen. Je hoeft hier geen raket wetenschapper voor te zijn.

Accelerated Mobile Pages

Accelerated Mobile Pages zijn webpagina’s, geoptimaliseerd voor browsen op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. KickButt Websites zijn allemaal voorzien van deze nieuwste technieken, waardoor ze ook op je telefoon razend snel laden en er perfect uitzien.

Alles ZONDER Moeilijke Code

Om je website te maken en te beheren heb je geen enkele regel code nodig. Wij zorgen voor updates, onderhoud en alles wat er voor zorgt dat je website veilig en stabiel is. Tevens is je eigen domeinnaam meteen voorzien van een SSL verbinding.

Daarnaast hebben wij ook gezorgd voor een vliegende start met vooraf ingestelde blokken die je naar eigen inzicht kan gebruiken. Even invoegen, aanpassen en klaar!

Inclusief heldere instructies

KickButt Websites zijn eenvoudig aan te passen. Kom je er niet uit? Bekijk dan de uitgebreide documentatie en vind antwoorden op de meest gestelde vragen. Pak een lekker bakkie koffie, ga er lekker voor zitten en voordat je koffie op is heb jij je website al online. Kom je er met de documentatie ook niet uit? Sorry! Dan helpen we je natuurlijk verder via de support afdeling.

Nederlandse Support

KickButt Websites is een puur Nederlands product, met puur Nederlandse ondersteuning. Naast alle informatie en handige instructies staan we ook voor je klaar als je ergens niet uitkomt. Antwoord heb je tijdens kantooruren doorgaans binnen 2 uur.