1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Header Builder
  5. Header Zoek Icoon

Header Zoek Icoon

Het zoek icoon binnen de Header Builder is een icoon dat een zoekformulier weergeeft in een van de volgende formaten.

Minimaal

Zweven boven de header

Canvas

Voeg een zoek icoon toe aan de header

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “Zoek icoon” element toe te voegen.

aanpassingen voor het Zoek icoon

Om naar de aanpassings-opties te gaan, klik je op de nieuw toegevoegde element Zoek icoon. Dit opent het paneel Zoek icoon aan de linkerkant, van waaruit je de instellingen voor dit element kan aanpassen.

Stijl het zoek icoon

Geavanceerde styling voor het zoek icoon. Je kan de grootte van het zoek icoon en de normale kleur en zweefkleur aanpassen.

Pas het zoekformulier aan

Op het tabblad Algemeen kun je de tijdelijke aanduiding aanpassen die wordt gebruikt voor het zoekformulier dat verschijnt nadat u op het zoekpictogram hebt geklikt. De standaardwaarde is “Zoeken naar …”

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad Lay-out om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element Zoek icoon), Opvulling en Marge.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?