1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Header Builder
  5. Header Zoek formulier

Header Zoek formulier

Voeg een header zoek formulier toe

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “Zoek formulier” element toe te voegen.

Aanpassingen voor het zoekformulier

Om de aanpassings-opties te openen, klik je op het nieuw toegevoegde element Zoek formulier. Aan de linkerkant verschijnt dan het paneel van waaruit je de opties voor dit element kan aanpassen.

Pas het zoekformulier aan

Op het tabblad Algemeen kun je de tijdelijke aanduiding voor het zoekformulier aanpassen. De standaardwaarde is “Zoeken naar …”

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad Lay-out om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element “Zoek formulier”), Opvulling en Marge. 

Pas de stijl van het zoekformulier aan

Klik op het tabblad Stijl om naar de geavanceerde visuele opties te gaan, zoals de formulierhoogte, lettergrootte, rand en kleuren. Sommige van deze instellingen kunnen een andere waarde hebben voor mobiele apparaten.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?