1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Header Builder
  5. Header Knop

Header Knop

Add a Header Button

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “knop” element toe te voegen.

Aanpassingen voor Knop element

Om de aanpassings-opties te openen, klik je op het nieuwe toegevoegde element “Knop”. Aan de linkerkant zie je dan het paneel voor dit element openen, van waaruit je de opties voor dit element kunt aanpassen.

Voeg je eigen label en link toe voor de header-knop

Tekst: Knop tekst

Link: knoplink. Het kan een URL zijn, mailto-actie (voorbeeld mailto: naam@jewebsite.com) of tel-knop (voorbeeld tel: 123-456-7890).

Dynamische tags

Voor beide opties, Tekst en Link, heb je de mogelijkheid om je eigen aangepaste tekst in te voeren of dynamische tags te gebruiken.

Dynamische Tags haalt inhoud van de website of van de huidige pagina / bericht, en verandert dynamisch volgens de pagina of post waarop deze staat. Om toegang te krijgen tot de dynamische tags, klik je op de drie stippen in de vorm van een driehoek, naast de optie van uw keuze.

Stijl de header-knop

Geavanceerde styling voor je knop. Je kan kiezen uit twee stijlen (Gevuld en Omtrek), de tekstkleur van de knop, de achtergrond, de kleur van de zweeftekst, de zweefachtergrond en de randradius zijn ook aan te passen.

Voor de omtrekstijl is er ook een schuifbalk voor randbreedte.

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad “Lay-out” om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element “knop”), Opvulling en Marge.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?