1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Header Builder
  5. Header HTML

Header HTML

Bestaat uit een gebied dat HTML-code en shortcodes toestaat.

Header HTML toevoegen

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “HTML” element toe te voegen.

Aanpassingen voor de Header HTML

Om de aanpassings-opties te openen, klik je op de nieuw toegevoegde “HTML-element”. Hierdoor wordt het HTML-paneel aan de linkerkant geopend, van waaruit je de element opties kan aanpassen.

Voeg je aangepaste Header-HTML toe

Dit element maakt HTML-code en shortcodes mogelijk.

Dynamische tags

Dynamische Tags haalt inhoud van de website of van de huidige pagina / bericht, en verandert dynamisch volgens de pagina of post waarop deze staat. Om toegang te krijgen tot de dynamische tags, klik je op de drie stippen in de vorm van een driehoek, naast de optie van uw keuze.

Stijl de Header HTML

Geavanceerde opmaak voor de tekst in het HTML-element. Je kan de kleur van de tekst en de typografie (lettergrootte, dikte, regelhoogte en regelafstand) wijzigen.

Note

Note: De optie Tekstkleur is niet van toepassing op links in het HTML-element. Om de kleur van de koppelingen te wijzigen, ga naar Vormgeving> Aanpassen> Kleuren en achtergronden> Links.

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad Lay-out om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element “HTML”), Opvulling en Marge.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?