1. Homepage
 2. Documentatie
 3. Het KickButt Theme
 4. Header Builder
 5. Header Contact

Header Contact

Als je de contactgegevens (informatie zoals adres, e-mail en telefoonnummer) aan de site-kop wilt toevoegen, kan je dit doen via het onderdeel Contact van de header builder. Geen codeervaardigheden vereist.

Contact gegevens toevoegen

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “Contact” element toe te voegen.

Header contactpersoon aanpassingen

Om naar de aanpassings-opties te gaan, klik je op het nieuw toegevoegde element “Contact”. Hierdoor wordt het Contactpaneel aan de linkerkant geopend, van waaruit je de instellingen voor dit element kan aanpassen.

Contactgegevens toevoegen

Klik op het tabblad Algemeen op de knop Item toevoegen en op de pijl van elke regel om elk item te openen en de details in te voeren.

Item velden:

 • Tekst: tekst met contactgegevens. Dit kan een adres, telefoonnummer of e-mailadres zijn.
 • Icoon: icoon / pictogram voor contactinformatie. Je kan bijvoorbeeld een kaartmarkering gebruiken voor een adres.
 • Type: Type contactinformatie. Dit kan tekst, e-mail of telefoon zijn. Als het veldtype e-mail of telefoon is, worden de speciale formaten mailto: en tel: op de frontend toegepast.

Stijl het header contact element

 • Icoon positie: links of rechts van de tekst.
 • Item Spacing: afstand (in pixels) tussen items.
 • Tekst kleur
 • Icoon kleur
 • Item Typografie: Geavanceerde typografie-instellingen, bijv. lettergrootte en dikte, regelhoogte en letterafstand, en teksttransformatie.

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad Lay-out om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element Contact), Opvulling en Marge.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?