1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Header Builder
  5. Header Broodkruimels

Header Broodkruimels

Kickbutt websites ondersteunen standaard broodkruimels op de pagina’s Shop / Archive (WooCommerce) en Single product.

Onze websites zijn onderandere uitgerust met het populaire Rank Math SEO plug-in. Deze module heeft standaard de functie voor broodkruimels al geactiveerd. Dit zorgt er voor dat er geen extra instellingen nodig zijn, die hebben wij al voor je gedaan.

Broodkruimels toevoegen aan de header

De header builder heeft drie rijen waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kunt vinden als je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis. Klik op het “+” (Toevoegen) teken en er verschijnt een lijst met elementen. Hier kies je voor het “Broodkruimels” element toe te voegen.

Header broodkruimels aanpassingen

Om de aanpassings-opties voor broodkruimels te openen, klik je op het nieuw toegevoegde element “Broodkruimels”. Dit opent het broodkruimel-paneel aan de linkerkant, van waaruit je de instellingen voor dit element kan aanpassen.

Wijzig de gebruikte HTML-tag

Op het tabblad Algemeen vind je de optie HTML-tag, waar je de tag kunt selecteren die door de broodkruimels moet worden gebruikt: div, span, small, p, h1, h2, h3, h4, h5 of h6.

Stijl de Header Broodkruimels

  • Link kleur
  • Link Hover kleur

Aangepaste opvulling en marge

Klik op het tabblad Lay-out om naar de geavanceerde opties te gaan zoals, Uitlijning (in de header builder beschikbare ruimte voor het element Broodkruimels), Opvulling en Marge.

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?