1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme
  4. Voeter Builder

Voeter Builder

Open de Voeter Builder

  1. Ga in je WordPress-dashboard naar Uiterlijk> Aanpassen
  2. Klik op het voettekstpaneel om de voettekst builder te openen

Maak kennis met de opmaak van de Footer Builder

De Voeter Builder bestaat uit twee gebieden:

  1. Voettekst Live voorbeeld-gebied: waar je de live preview kunt zien van hoe de voettekst eruit zal zien op de site.
  2. Voeter Builder gebied: Hier kun je alle elementen toevoegen, opnieuw ordenen, verwijderen en vergroten of verkleinen.

De Voeter Builder-rijen

Het voeter-builder-gebied heeft twee rijen (voeter Top en voeter Bottom) waarin je gemakkelijk de beschikbare elementen kunt selecteren en rangschikken die je kan vinden terwijl je over elke blokje van de rijen zweeft met de muis.

Naast het toevoegen van elementen zijn er enkele instellingen die specifiek zijn voor elke rij, die toegankelijk zijn door op het instellingen icoon aan het begin van de rij te klikken.

opmaak instellingen

Hiermee kun je de huidige rij sticky maken of de maximale inhoudsbreedte wijzigen voor de hier toegevoegde elementen.

Stijl instellingen

Hiermee kun je de rijhoogte, tekst- en achtergrondkleuren wijzigen en een afbeelding als achtergrond toevoegen. Dit kan een statische afbeelding zijn of de uitgelichte afbeelding van de huidige pagina. Bij gebruik van een achtergrondafbeelding is het ook mogelijk om een overlay (kleur en transparantie) in te stellen.

Voeg elementen toe

Terwijl je over elk blokje van de rijen zweeft, klik je op het “+” (Toevoegen) teken en een lijst met elementen zal verschijnen. Elk onderdeel heeft specifieke opties die je kan aanpassen zodra op dat onderdeel wordt geklikt.

Wijzig de grootte van elementen

Alle elementen die in de voettekst builder zijn toegevoegd, kunnen worden aangepast.

Om de grootte van een element te wijzigen, beweeg je de muis naar de linker- of rechterhoek van een element, klik en houdt de muis ingedrukt en sleep je de muis naar links of rechts om de grootte van het element naar keuze aan te passen.

Verwijder componenten

Plaats de muisaanwijzer op het onderdeel dat je wilt verwijderen. Als je op het “X” -pictogram in de rechterhoek van de element klikt, wordt deze verwijderd.

Pas elementen aan

Om de aanpassingsopties voor een nieuw toegevoegd element te openen, klik je op het element. Hierdoor wordt het paneel van dit element aan de linkerkant geopend, van waaruit je de instellingen kan aanpassen.

Kennis Items

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?