1. Homepage
  2. Documentatie
  3. Het KickButt Theme

Het KickButt Theme

Het KickButt Theme is een super snel, makkelijk aan te passen, multi-purpose theme. Het is perfect voor Blogs en Affiliate sites, kleine bedrijven, startups en de meeste standaard projecten. Een volledig AMP geoptimaliseerd en responsive theme. KickButt Theme heeft een laadtijd van onder de seconde en past zich perfect aan voor elk apparaat. Het theme is bijzonder licht, heeft sterk geoptimaliseerde code voor SEO, wat resulteert in topposities bij Google. KickButt Theme werkt perfect samen met Gutenberg.

KickButt Theme Installeren

Je hoeft het KickButt Theme niet te installeren in je WordPress Website. Het is al helemaal geïntegreerd, alles is direct klaar voor gebruik. Zodra je website is gemaakt, begin je met een basis website, die je zelf naar eigen smaak kan aanpassen en inrichten.

Demo content

Je site is al ingevuld met Demo content, deze kan je gebruiken om aan te passen, of je kan het verwijderen en helemaal opnieuw beginnen. Natuurlijk vind je ook al kant en klare blokken en templates in je site die je kan gebruiken om snel en makkelijk de mooiste pagina’s te maken.

KickButt Theme Opties

In het WordPress administratie menu onder “Weergave” vind je alle informatie over het KickButt Theme. De twee belangrijkste functies van het theme vind je hier, de customizer en de aangepaste layouts.

KickButt Theme
KickButt Theme

Een bibliotheek vol met nieuwe bouwblokken

Het KickButt Theme heeft volledige ondersteuning voor de WordPress Gutenberg Editor en wordt steeds bijgewerkt met nieuwe blokken.

Kennis Items

Heeft dit artikel je geholpen? Ja Nee

Hoe kunnen we je helpen?